Le Roux
Le Roux
Le Roux
  Maison Le Roux Facebook
Maison Le Roux Index
Maison Le Roux Foto's
Maison Le Roux
Maison Le Roux
Maison Le Roux
Le Roux Welkom
Le Roux Locatie Routebeschrijving
Le Roux Prijzen
Maison Le Roux Gastenboek
Maison Le Roux Afbeeldingen
Maison Le Roux Links
Le Roux Contact en Routebeschrijving
Maison Leroux Vakantie
Maison Le Roux, 70500 Ormoy, France Le Roux Genieten in Frankrijk
Le Roux Omgeving
Le Roux Noord Oost Frankrijk
Le Roux fietsen
Le Roux wandelen
Le Roux hengelen vissen
Le Roux Wetenswaardig
Le Roux Extra Informatie
Le Roux disclaimer
Le Roux B&BWetenswaardigheden

In Ormoy stopt in bakker rond 9.00 uur in onze straat , een Bar/restaurant (banken en postkantoor zijn in Jussey op 10 km). Op woensdag is de bakker gesloten.

Als je onze straat uit loopt/rijdt kom je na twee kilometer in Corre (goed te doen met fiets) waar een Intermarche (supermarkt) is met alle benodigdheden en een tankstation( prima prijzen) en wasserij voor grote zaken. Deze is op zondagmorgen in de zomer tot 12 uur open. Ook is hier een arts/apotheek. Enkele restaurants. In Jussey zijn 3 grote supermarkten, tuinwinkel, apotheek, dokter, dierenarts, banken, postkantoor etc. Op dinsdagmorgen markt.

In de zomer is er ook een zwembad beschikbaar in de grote tuin bij het huis. Er is een kinderhuisje, een jeux des boules baan, aparte varanda voor de gasten en een patio met pizza oven. Verschillende zwembaden en meren in de omgeving.

Elke dag heerlijk eten uit alle windstreken of pizza avond. Alles mogelijk, waaronder vegetarisch eten op aanvraag. Boeken aanwezig met veel keuze, tv met sateliet, dvd speler en wifi verbinding. Fietsen in overleg.

Skiën
Skiën is mogelijk in de Vogezen op ongeveer anderhalf uur rijden, leuke pistes met alle mogelijkheden. Leuke dagtrip, goed bereikbaar. Denk wel aan sneeuwbanden.

 


le roux bloemenHarry en Charlotte Dam - Le Roux | 12 Rue Neuve 70500 Ormoy | Haute Saone | +33 677499217 of +33 384959403 | info@maisonleroux.nl