Le Roux
Le Roux
Le Roux
  Maison Le Roux Facebook
Maison Le Roux Index
Maison Le Roux Foto's
Maison Le Roux
Maison Le Roux
Maison Le Roux
Maison Le Roux welkom
Le Roux Locatie Routebeschrijving
Le Roux Prijzen
Maison Le Roux Gastenboek
Maison Le Roux Afbeeldingen
Maison Le Roux Links
Le Roux Contact en Routebeschrijving
Maison Leroux Vakantie
Maison Le Roux, 70500 Ormoy, France Le Roux Genieten in Frankrijk
Maison Le Roux Omgeving
Le Roux Noord Oost Frankrijk
Le Roux fietsen
Le Roux wandelen
Le Roux hengelen vissen
Le Roux wetenswaardigheden
Le Roux Extra Informatie
Le Roux disclaimer
Le Roux B&B

Le Roux Gite

Rondje Frankrijk Maison Le Roux, Ormoy

Le Roux Workshop

Le Roux Destination 70

Le Roux Maison

Welkom bij Maison Le Roux

Met onze citroen HY hebben we jaren heerlijk rondgetoerd door Frankrijk en het nodige, maar zeker niet alles van het land gezien. De romantiek van de huizen en het leven op het platteland hebben ons doen besluiten te zoeken naar een geschikt vakantiehuis. Maar daar bleef het niet bij, we hebben vervolgens besloten er te gaan wonen. Harry kan als beeldend kunstenaar toch overal werken en we vinden het leuk om voor gasten te zorgen. De afstand met Nederland is zodanig dat we regelmatig terug kunnen om onze kinderen te bezoeken en exposities van Harry's werk in Nederland te blijven aanhouden.

Maar ook voor gasten om voor een ontspannen weekend naar Maison Le Roux te komen. Als visser een paradijs want het water, Saone en het kanaal liggen voor de deur. Het huis ligt aan de rand van het dorp waardoor we meer betrokken zijn bij het dorpsleven. Wielrennen, mountainbiken en wandelen, het landschap nodigt je elke dag uit. Alle jaargetijden zijn geschikt voor een korte danwel langere vakantie. In de zomer buiten in de tuin, in de winter met koude neus bij de kachel gaan zitten na een heerlijke wandeling. Chambres d'Hôtes betekent letterlijk vertaald "gastenkamers" en is een enorm leuke vakantiebeleving, ideaal voor stellen die in Frankrijk vrijblijvend rond willen trekken. Chambres d'Hôtes biedt onderdak aan vakantiegangers voor korte of langere tijd Om het toerisme op het platteland te bevorderen en om de locale (boeren)bevolking een extra vorm van inkomen te verschaffen is het toegestaan gastenkamers te exploiteren.

Wij bieden ook Table d'Hôtes in ons Petite restaurant. U krijgt dan “Menu du Jour”. In de regel worden gerechten uit de streek geserveerd voor schappelijke prijzen. Voor 12 uur 's middags geeft u aan of u al of niet mee wilt eten. Wij maken voor u een heerlijke, meestal Franse, maaltijd (voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht, koffie).

Wij rekenen voor een maaltijd tussen € 18,- en € 22,50 per persoon, afhankelijk van de gerechten. U dineert dan samen met ons en de andere gasten in de gezellige Salle de manger of buiten natuurlijk. Kom zelf anders proeven van het "Franse gevoel" in Maison Le Roux.

Harry en Charlot

Beoordeel Maison Le Roux via:


Harry Dam art


Le Roux Maison

Le Roux Destination 70

Le Roux Chambre


le roux bloemen Harry en Charlotte Dam - Le Roux | 12 Rue Neuve 70500 Ormoy | Haute Saone | +33 (0)677499217 of +33 (0)384959403 | info@maisonleroux.nl